Offerte Service

U wilt antwoord op uw onderzoeksvraag, maar welke onderzoekbureaus zijn hiervoor geschikt? Wat zijn goede en betrouwbare bureaus? Maak gebruik van onze gratis marktonderzoek Offerte Service. U beantwoordt een aantal vragen, zodat wij de drie meest geschikte marktonderzoeksbureaus voor u kunnen selecteren. Wij kennen de markt, werken samen met de beste marktonderzoekbureaus van Nederland en kunnen hierdoor bij elk type onderzoek de juiste marktonderzoekbureaus vinden.

Al meer dan 2.500 verschillende organisaties gingen u voor!

Klik hier en ontvang gratis 3 offertes
Drie redenen om onze Offerte Service te gebruiken:
 • Wij zoeken de beste marktonderzoekbureaus!
  Wij kennen de markt en de beste marktonderzoekbureaus.
 • Wij bieden tijdbesparing!
  Wij doen al het zoekwerk voor u en selecteren de juiste bureaus.
 • De Offerte Service is gratis!
  Het aanvragen van offertes via de Offerte Service is geheel gratis.
Wij vinden uw onderzoeksbureau

Onze Offerte Service is voor iedereen die een offerte wil aanvragen voor een marktonderzoek. Heeft u een onderzoeksvraag op het gebied van marktonderzoek? Dan zoeken wij de drie meest geschikte marktonderzoeksbureaus voor uw onderzoeksvraag. U hoeft niet meer het internet af te zoeken om een marktonderzoekbureau te vinden! Het enige wat u hoeft te doen, is via onze Offerte Service een paar vragen beantwoorden, zodat wij geschikte marktonderzoekbureaus voor u kunnen vinden. Hoe zorgvuldiger u de vragen beantwoord, hoe beter wij bureaus kunnen vinden die het best bij uw onderzoeksvraag passen.

De beste marktonderzoekbureaus

De marktonderzoekbureaus die bij Alles over Marktonderzoek zijn aangesloten bieden uitstekende kwaliteit. De onderzoekbureaus zijn ervaren in zowel kwantitatief als kwalitatief marktonderzoek. Indien u een specifieke onderzoeksvraag hebt zoeken wij een bureau dat ervaring heeft met het onderzoek dat u wilt uitvoeren. Ons netwerk bevat onder andere specialisten in onderzoek onder klanten (klanttevredenheidsonderzoek) of medewerkers (medewerkerstevredenheidsonderzoek), maar ook bureaus die gespecialiseerd zijn in een type onderzoek zoals panelonderzoek, online-onderzoek of diepte-interviews en groepsdiscussies.

Top 5: meest aangevraagde typen onderzoek

De volgende vijf typen marktonderzoek worden het meest via de Offerte Service van Alles over Marktonderzoek aangevraagd:

 1. Klanttevredenheidsonderzoek
 2. Medewerkerstevredenheidsonderzoek
 3. Imago-onderzoek
 4. Naamsbekendheidsonderzoek
 5. Website-onderzoek
Top 5: meest aangevraagde onderzoeksmethoden

De volgende vijf onderzoeksmethoden worden het meest via de Offerte Service van Alles over Marktonderzoek aangevraagd:

 1. Online onderzoek
 2. Telefonisch onderzoek
 3. Diepte-interviews
 4. Panel-onderzoek
 5. Mystery-shopping
Briefing voor marktonderzoek

Wanneer een organisatie besluit om een marktonderzoek uit te besteden aan een extern marktonderzoekbureau, dan is het voor beide partijen noodzakelijk dat er een duidelijke briefing wordt opgesteld. Klik op onderstaande button voor hulp, tips en tricks omtrent een briefing voor het uitbesteden van een marktonderzoek.

Tips en tricks voor briefing marktonderzoek
Gebruikers offerte service
Steekproef calculator
Alles over Marktonderzoek heeft voor ueen calculator ontworpen, waarmee ueenvoudig de steekproefgrootte voor uwonderzoek kunt bepalen.
Start de calculator
Topbureaus

Onze professionele partners