Contact

Alles over Marktonderzoek is een portaal dat het gespreide aanbod van informatie op het terrein van marktonderzoek toegankelijk maakt door alles over marktonderzoek op één website aan te bieden. Er wordt objectieve informatie verstrekt aan een diversiteit van doelgroepen en het is mogelijk om via Alles over Marktonderzoek offertes voor een marktonderzoek aan te vragen.

Alles is erop gericht om uw oriëntatie snel, gemakkelijk en plezierig te laten verlopen. Heeft u een tip of verbeterpunt? Mist u informatie? Neem gerust contact op!

De website Alles over Marktonderzoek is in 2006 ontstaan vanuit onderzoek naar het aanbod van informatie over marktonderzoek op het internet. Naast de websites van de verschillende onderzoekbureaus en een grote diversiteit aan websites met enkel en alleen links naar onderzoekbureaus of aan marktonderzoek gerelateerde organisaties, bleek er geen website te bestaan met een overzichtelijk aanbod aan informatie omtrent marktonderzoek. Vanuit deze situatie is Alles over Marktonderzoek ontstaan.

Commerciële of inhoudelijke vragen? Een compliment, tip of verbeterpunt?
Stuur een e-mail naar:
info@allesovermarktonderzoek.nl
 
Alles over Marktonderzoek
Emmawijk 55
8011 CN Zwolle
KvK nummer: 53750179
BTW nummer: NL 8510.01.774.B01

Offerte voor een marktonderzoek

Wilt u een marktonderzoek laten uitvoeren? Zoekt u een vakkundig en ervaren marktonderzoekbureau? Alles over marktonderzoek zoekt drie bij uw onderzoeksvraag passende onderzoeksbureaus.

Ontvang gratis 3 offertes
Drie offertes?
U zoekt een marktonderzoekbureau? Gebruik onze gratis Offerte Service.
Onze deskundige en ervaren experts vinden drie geschikte marktonderzoekbureaus die met uw onderzoeksvraag aan de slag gaan.
Ontvang gratis 3 offertes
Gebruikers offerte service
Steekproef calculator
Alles over Marktonderzoek heeft voor ueen calculator ontworpen, waarmee ueenvoudig de steekproefgrootte voor uwonderzoek kunt bepalen.
Start de calculator
Topbureaus

Onze professionele partners