Marktonderzoekbureau Molgo

Telefoon:06-45730938

E-mail adres:info@molgo.nl

AoM Ranking:

Marktonderzoekbureau Molgo onderscheidt zich van andere marktonderzoekbureau's door veel aandacht te besteden aan de vertaling van de resultaten naar richtinggevend advies. Marktonderzoekbureau Molgo vindt dat marktonderzoek niet alleen moet leiden tot een dik rapport met tabellen en grafieken, maar bovenal moet leiden tot goede beslissingen. 

Bij Marktonderzoekbureau Molgo staat eerlijkheid voorop. Dat houdt voor ons ondermeer in dat wij transparant zijn over prijzen en voorwaarden maar ook over belemmeringen binnen het onderzoek. Wij maken een opdracht niet groter dan ze is en geven u ook eerlijk aan wanneer het beter is om een onderzoek niet door ons te laten uitvoeren. 

Marktonderzoekbureau Molgo is een kleine netwerkorganisatie. Dit maakt het mogelijk om voor uw specifieke vraag een betrokken team samen te stellen met absolute specialisten. Ieder onderzoek is anders en vraagt andere expertise.

 
Bedrijfsgegevens

Postadres:De Grasjuffer 18
 9766PV
 Eelderwolde

Provincie:Groningen

Land:

Lid MOA:Nee

Research Keurmerk Groep:Nee

MOA gouden standaard:Nee

Gebruikt Onderzoek filter:Nee

 
geen film
 
Contactpersonen

Tjalling de Boer
Senior marktonderzoeker
Telefoon: 06-45730938
E-mail adres: info@marktonderzoekbureaumolgo.nl

 
Panelfaciliteiten
 
Branches

 
Referenties

 
Typen onderzoek

Communicatieonderzoek, Haalbaarheidsonderzoek, Imago-onderzoek, Klanttevredenheidsonderzoek, Naamsbekendheidonderzoek, Prijsonderzoek, Productonderzoek

 
Onderzoeksmethoden

Deskresearch, Diepte-interview, Face-to-face onderzoek, Groepsdiscussie, Kwalitatief onderzoek, Net Promoter Score, Observatie en registratie, Online onderzoek, Panelonderzoek, Schriftelijk onderzoek, Telefonisch onderzoek

 
Reviews

Hedzer Kooistra
Arte Vivace
29-03-2012

"Marktonderzoekbureau Molgo kenmerkt zich door ongekende vakinhoudelijke toewijding en loyaliteit naar opdrachtgevers. Analyses zijn scherp en onderzoeksdata worden tot heldere en praktische adviezen vertaald. Onze samenwerking heb ik altijd als zeer prettig ervaren."

Helpt u ons? Dan helpen wij u!

Door maar 5 vragen in te vullen, helpt u ons om de website te verbeteren
én maakt u kans op een waardebon van €25!