EM Onderzoek

Bezoekadres:Heiweg 219
 6533PC, Nijmegen
 Plan je route

Provincie:Gelderland

Land:Nederland

Telefoon:0247855663

E-mail adres:info@emonderzoek.nl

Tja, daar zit u dan met je handen in het haar. Er is een belangrijke vraag die beantwoord moet worden of een steeds groter wordend probleem dat een oplossing behoeft. En marktonderzoek is hier de oplossing voor. Prima denkt u, maar wat nu? Want er zijn zo verschrikkelijk veel marktonderzoeksbureaus in Nederland! Welk bureau moet ik kiezen?

Wellicht dat wij de keuze iets kunnen vergemakkelijken. Hoe? Nou, door hier een beetje brutaal en vol trots te vermelden dat marktonderzoeksbureau EM Onderzoek zeker niet het grootste bureau is van Nederland, maar misschien wel het beste is. Zo, dan weet u dat in ieder geval.

Het gaat veel te ver om hier te verkondigen wat onze specialismen zijn of voor welke bedrijven EM Onderzoek al heeft mogen werken. Wat wel nuttig is om te vermelden, is dat wij u echt kunnen helpen en dat doen wij door eerlijk en gewoon goed marktonderzoek uit te voeren. We praten u niet naar de mond, bieden geen standaard oplossingen voor uw unieke vraag of probleem en hollen net zo hard totdat we zeker weten dat uw vragen echt beantwoord zijn of uw probleem echt opgelost kan worden.

Meer weten? Neem dan even een kijkje op de website van EM Onderzoek (www.emonderzoek.nl).

 
Bedrijfsgegevens

Postadres:Heiweg 219
 6533PC
 Nijmegen

Provincie:Gelderland

Land:Nederland

Lid MOA:Nee

Research Keurmerk Groep:Nee

MOA gouden standaard:Ja

Gebruikt Onderzoek filter:Ja

Helpt u ons? Dan helpen wij u!

Door maar 5 vragen in te vullen, helpt u ons om de website te verbeteren
én maakt u kans op een waardebon van €25!