Alles over Marktonderzoek

Alles over Marktonderzoek is de website voor iedereen die geïnteresseerd is in marktonderzoek. Met wel 40.000 unieke bezoekers die op zoek zijn naar informatie, inspiratie of hulp bij een onderzoek.
 
Wil jij ook meer weten over marktonderzoek? Ontdek de wereld van marktonderzoek op Alles over Marktonderzoek.
 
Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van marktonderzoek? Vraag dan gratis 3 offertes aan via de Offerte Service.

OFFERTE SERVICE

De Alles over Marktonderzoek Offerte Service: handig, snel en zeer effectief. Geef aan wat u zoekt en wij vinden drie geschikte marktonderzoekbureaus die met uw onderzoeksvraag aan de slag gaan.


Ontvang gratis 3 offertes

UITGELICHT

ARTIKELEN

VACATURES

 • Insights manager / Data analyst | Akzonobel

  Ben jij een analytisch wonder die marktonderzoek kan ontwikkelen en uitvoeren én de uitkomsten met flair kan presenteren aan de marketeers? 

  Strategisch sterke marktonderzoeker op academisch niveau levert een inspirerende bijdrage aan de continue ontwikkeling van de Nederlandse marketing- en sales strategieën, gebouwd op betrouwbare data.

  AkzoNobel Decorative Paints brengt kleur in je leven, met een breed gamma producten voor decoratie en bescherming, binnen en buiten. 

  Voor de verdere versterking van het team in Sassenheim zijn wij nu op zoek naar een communicatief sterke specialist in marktonderzoek en data-analyse voor de functie van

  Marketing Insights Manager

 • Senior Marketing Analyst | Essent

  Als Senior Marketing Analyst werk je vanuit onze Formule-organisatie en maak je deel uit van het team Research, Analytics, Database Marketing & Reporting (14 FTE, een nieuwe succesvolle combinatie van zeer gedreven fact based analisten) en rapporteer je rechtstreeks aan de manager van het team.

 • Medior / Senior beleidsadviseur/-onderzoeker | Moventem

  Met 20 betrokken personen vormen wij Moventem. Het is onze missie om opdrachtgevers met betrouwbaar onderzoek en advies te ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Wij werken met name voor en samen met provinciale en gemeentelijke overheden en Openbaar Vervoer bedrijven in heel Nederland. We zijn een groeiend onderzoek- & adviesbureau, dat zich voortdurend ontwikkelt. Op korte termijn zijn we op zoek naar een ondernemende en resultaatgerichte:

  medior/senior beleidsadviseur/-onderzoeker (m/v) (32-40 uur per week)

Bekijk alle vacatures

Helpt u ons? Dan helpen wij u!

Door maar 5 vragen in te vullen, helpt u ons om de website te verbeteren
én maakt u kans op een waardebon van €25!