Geef je mening

Ga direct naar:

 

Geef je meningGeef je mening

Geef je mening! Doe mee aan leuk en interessant online marktonderzoek. Meedoen is gemakkelijk, je hoeft je niet in te schrijven, je kunt direct starten. Met de antwoorden die jij geeft kunnen organisaties hun diensten en producten verbeteren. Doe mee wanneer het jou uitkomt!

Meld je aan bij Panel Dialoog

Wil je actueel op de hoogte worden gehouden van nieuwe online vragenlijsten of uitgenodigd worden voor onderzoek op locatie? Meld je dan aan bij Panel Dialoog. Via Panel Dialoog kun je op eenvoudige wijze meedoen aan kwalitatief onderzoek. Bij kwalitatief onderzoek gaat het voornamelijk om diepte-interviews en groepsdiscussies waarvoor je een leuke beloning krijgt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is via Facebook ‘Panel Dialoog’ te ‘Liken’, waarna je uitnodigingen ontvangt via je eigen Facebook pagina. Je hoeft verder niets te doen! Ook geen persoonlijke gegevens in te vullen.

Kortom Ga snel via onderstaande button naar de Facebook pagina van Panel Dialoog, ‘like us’ en ontvang uitnodigingen voor diepte-interviews en groepsdiscussies.

 

Like Panel Dialoog

 

Alle actuele onderzoeken

Klik hieronder op een vragenlijst waaraan je wilt meedoen.

AFGEROND! Online onderzoek: Naar welke radiozenders luister jij?

Van: Right Marktonderzoek

Woon je in de buurt van de Bommelerwaard of het Land van Altena? Doe dan mee aan dit korte online onderzoek en maak kans op een VVV bon! Het invullen duurt circa 5 minuten, alvast bedankt!

Onderzoek is inmiddels gesloten!

 
 
 

Helpt u ons? Dan helpen wij u!

Door maar 5 vragen in te vullen, helpt u ons om de website te verbeteren
én maakt u kans op een waardebon van €25!