Contact

Alles over Marktonderzoek is een portaal dat het gespreide aanbod van informatie op het terrein van marktonderzoek toegankelijk maakt door alles over marktonderzoek op één website aan te bieden. Daarbij wordt er zoveel mogelijk objectieve informatie verstrekt aan een diversiteit van doelgroepen. Alles is erop gericht om uw oriëntatie snel, gemakkelijk en plezierig te laten verlopen.

 

De website Alles over Marktonderzoek is ontstaan vanuit onderzoek naar het aanbod van informatie over marktonderzoek op het internet. Naast de websites van de verschillende onderzoekbureaus en een grote diversiteit aan linkpagina’s (Startkabel, Startpagina etc.) met enkel en alleen links naar onderzoekbureaus of aan marktonderzoek gerelateerde organisaties, bleek er geen website te bestaan met een overzichtelijk aanbod aan informatie omtrent marktonderzoek. Vanuit deze situatie is Alles over Marktonderzoek ontstaan.

 

Voor enkele doelgroepen biedt de website Alles over Marktonderzoek een aantal commerciële mogelijkheden. Deze kunt u bekijken onder de link 'adverteren'. Wanneer u vragen heeft over de advertentiemogelijkheden van de website dan kunt u contact opnemen met CrowdMedia.

 

Commerciële vragen? Vragen over vacatures of adverteren?
Stuur een e-mail naar:
adverteren@allesovermarktonderzoek.nl
vacatures@allesovermarktonderzoek.nl

 

Inhoudelijke vragen?
info@allesovermarktonderzoek.nl

 

Alles over Marktonderzoek
Emmawijk 55
8011 CN Zwolle
KvK nummer: 53750179
BTW nummer: NL 8510.01.774.B01

 

offerte aanvragenOfferte voor een marktonderzoek

Wilt u een marktonderzoek laten uitvoeren? Zoekt u een vakkundig en ervaren marktonderzoekbureau? Alles over marktonderzoek zoekt drie bij uw onderzoeksvraag passende onderzoeksbureaus.

Ontvang gratis 3 offertes

 

Helpt u ons? Dan helpen wij u!

Door maar 5 vragen in te vullen, helpt u ons om de website te verbeteren
én maakt u kans op een waardebon van €25!