De Marktonderzoek Bloggers

De wereld van marktonderzoek is dynamisch, is constant in beweging. Dit vraagt om innovatieve en creatieve marktonderzoekers die de ontwikkelingen in de marktonderzoekbranche scherp volgen, trends zien en (bij voorkeur) de trends voor zijn. Wat gebeurd er allemaal in deze wereld? Dat lees je op onze blog-pagina. Hieronder een overzicht van alle actieve bloggers op Alles over Marktonderzoek.
 
Lees alle blogs
 


Durk BosmaBlogger

Marktonderzoekbureau: Inzicht & Impact
Durk Bosma is marktonderzoekspecialist. Met zijn bedrijf Inzicht & Impact helpt hij opdrachtgevers met het effectief en efficiënt inzetten van marktonderzoek. Hij is co-auteur van het standaardwerk ‘Wat is de vraag?’, over hoe je marktonderzoek zo opzet dat het precies antwoord geeft op de juiste onderzoeksvragen. Hij is als kerndocent verbonden aan Beeckestijn Business School.
 
Lees alle blogs van Durk
 


Carina van der KooghBlogger

Marktonderzoekbureau: Almere Marktonderzoek Advies
Carina van der Koogh is sinds 2012 mededirecteur van Almere Marktonderzoek Advies (AMA). Zij ondersteunen organisaties o.a. op het gebied van klant-, product- en medewerkersvraagstukken, in zowel business-to-business als consumentenmarkten. De resultaten van onderzoeken leiden tot advies op het gebied van strategie, positionering, processen, producten en diensten, communicatie en segmentatie. Carina houdt zich voornamelijk bezig met de cross tussen marketing en marktonderzoek. AMA beschikt over 20 jaar ervaring (sinds 1997).
 
Lees alle blogs van Carina
 


Reinoud BliekBlogger

Marktonderzoekbureau: Linkin Business
Reinoud Bliek is actief met Linkin Business (2007) waarbij zij waardevolle inzichten geven aan organisaties, bedrijven en ondernemers die onderbouwd naar de volgende fase willen met hun afdeling of bedrijf. Bovendien is hij sinds 2015 ook mede-eigenaar van social media bureau Kickstart Your Social Media waarmee zij campagnes, producten en bedrijven boosten door het structureel overnemen van deze activiteiten.
 
Lees alle blogs van Reinoud
 


Eelco MarkensteynBlogger

Marktonderzoekbureau: EM Onderzoek
Eelco Markensteyn blogt over eigen ervaringen, bespiegelingen op de wereld van het marktonderzoek, leuke trends en ontwikkelingen of andere wetenswaardigheden. Meer weten over Eelco? ga naar www.emonderzoek.nl. EM Onderzoek is lid van het Onderzoekerscollectief.
 
Lees alle blogs van Eelco
 


Jeroen ClaessensBlogger

Marktonderzoekbureau: Alert Marktonderzoek
Jeroen Claessens is directeur bij Alert Marktonderzoek, een onafhankelijk marktonderzoeksbureau voor Nederland en België. Alert stelt organisaties centraal bij het opzetten en houden van marktonderzoek. Hun klantgerichtheid uit zich in heldere communicatie, transparantie en een helder en gedegen onderzoeksresultaat met heldere adviezen.
 
Lees alle blogs van Jeroen
 


CheckMarketBlogger

Marktonderzoekbureau: CheckMarket
CheckMarket is een toonaangevend cloud-gebasseerd enqueteplatform. Lees de blogs van de experts van CheckMarket.
 
Lees alle blogs van CheckMarket
 
 

Helpt u ons? Dan helpen wij u!

Door maar 5 vragen in te vullen, helpt u ons om de website te verbeteren
én maakt u kans op een waardebon van €25!